Bemutatjuk a Microsoft 365 Családi verziót

Prémium Office-alkalmazások, plusz felhőalapú tárhely, fejlett biztonság és még sok más; egyetlen kényelmes előfizetésben.

Mit tartalmaz?

PRÉMIUM ALKALMAZÁSOK

Word

Excel

PowerPoint

Outlook

SZOLGÁLTATÁSOK

OneDrive-felhőtárhely

+

Személyes tároló

+

Fejlett biztonság

Egyetlen biztonságos hely az összes fénykép és fájl számára

A Microsoft 365-előfizetéssel 1 TB-nyi felhőalapú OneDrive-tárhelyet kap. Ez 300 000 fényképet jelent, plusz még az összes dokumentumát,amelyeket elérhet, szerkeszthet és megoszthat minden eszközén – fájljairól ráadásul biztonsági mentés is készül, így folyamatos védelmet élveznek.

A Microsoft 365 újdonságai

Csillogtassa meg az íráskészségét minden alkalommal

A Microsoft Szerkesztő2, az intelligens írási asszisztens használatával kihozhatja magából a legjobb írói képességeit mindenütt, ahol írásos teendője adódik. A szerkesztőprogram a nyelvtan és a helyesírás területén is segítséget nyújt több mint 80 nyelven. 

Csatlakozás. Szervezés. Hatékony munka.

Az Outlookkal időt takaríthat meg, és az életének megszervezésében is segítséget nyújt. Az egyszerű, intelligens kialakítás segíti a kapcsolattartást, lehetővé teszi az e-mailek gyorsabb elolvasását, így hamarabb visszatérhet a postaládáján kívüli életbe.

Adjon kezdőlökést a kreativitásnak!

Legyen eredményesebb, és fokozza kreativitását a Wordben, Excelben és PowerPointban használható prémium sablonok növekvő választékával. Válogasson többek között hatásos fényképek, ikonok, betűtípusok, 3D-modellek széles kínálatából, és tegye látványosabbá munkáját.


Engedje szabadon a képzeletét!

Az egyéni stílusához illeszkedő, kiváló minőségű, személyre szabott tartalmakat hozhat létre. Microsoft 365-előfizetésével professzionális minőségű stockfotók, vektoros illusztrációk, ismétlődő lejátszású videók, betűkészletek és ikonok egyre növekvő gyűjteményéből válogathat, hogy a projektjei frissek és figyelemfelkeltőek legyenek.

Védje azt, ami fontos!

Soha sem volt még egyszerűbb a biztonsági mentés

A OneDrive mappaszintű biztonsági mentési funkciójával biztonsági másolatot készíthet a Windows rendszerű számítógépe Dokumentumok és Képek mappájáról annak érdekében, hogy azok mindig védettek, naprakészek és hozzáférhetők legyenek minden eszközön.

Személyre szabott védelem

A személyes tárhely egy védett mappa a OneDrive-on, amelyet csak kétlépcsős azonosítással lehet elérni. További védelmi réteget biztosít legfontosabb fájljai számára.

Termék Microsoft 365 Családi verzió Microsoft 365 Egyszemélyes verzió Office Otthoni és diákverzió
Felhasználók száma Akár 6 személynek 1 személynek 1 személynek
Eszközök Minden eszközön 1 PC/Mac, 1 táblagép 1 PC/Mac, 1 táblagép
OneDrive-felhőtárhely Személyenként 1 TB tárhely 1 TB tárhely
Word/Excel/PowerPoint X X X
Outlook X X
Publisher és Access (Csak PC-n) (Csak PC-n)
Ügyfélszolgálat X X X
  1. Azt feltételezi, hogy a fotók 4 MB méretű JPG-fájlok, a dokumentumok pedig 0,8 MB méretű Office-fájlok 
  2. Bővítményként érhető el a Microsoft Edge vagy a Chrome böngészőhöz, Microsoft-fiók szükséges hozzá.